Verkoop je auto sneller met een autoverkoopsticker

Ben je particulier en van plan om je auto te verkopen? Of heb je een bedrijf dat (tweedehands)auto’s verkoopt? ZelfBeletteren.nl helpt jou de verkoop extra te stimuleren met onze autoverkoopstickers.

Occasion in de aanbieding?

Heb jij een mooie occasion in de aanbieding? Laat het zien met een van onze verkoopactiestickers! Plak de sticker op de autoruit en stimuleer zo de verkoop van de auto. Je kunt zelf het bedrag uit de sticker pellen zodat de juiste verkoopprijs op de sticker komt te staan. De sticker is makkelijk van de autoruit te verwijderen na de verkoop van de auto.

Verschillende stickers

Voor elke soort verkoop hebben wij een gepaste sticker. Verkoop je een auto met een automaat? Laat mensen dit weten met een bijpassende automaat sticker. Of is de auto rijklaar, wordt hij verkocht voor een stuntprijs of wil je graag laten zien wat de kilometerstand van de auto is? Wij verkopen het allemaal!

Van-Voor met prijs autoverkoopsticker blog

Materialen en afmetingen

Wij maken gebruik van hoogwaardig vinyl en kwaliteitsfolie waardoor de stickers gemakkelijk aan te brengen zijn. Tevens zijn deze waterbestendig en laten ze na verwijdering geen zichtbare sporen na. Alle autoverkoopstickers kunnen op een redelijk vlakke, vet- en stofvrije ondergrond geplakt worden. De beste hechting vindt plaatst op vlakke ondergronden als glas, plastic, polyester, metaal of gelakt hout. Je bepaalt zelf de afmetingen en hebt de keuze uit verschillende kleuren!

Heb je vragen?

Wil je een bestelling doen maar heb je nog een vraag? Neem gerust contact met ons op via het contactformulier. Wij reageren zo spoedig mogelijk!