Zelf stickers ontwerpen

Kunnen jullie ook een sticker maken van mijn logo?

Ja, dat is geen probleem! Stuur ons jouw logo als vector-bestand (SVG, EPS, AI, PDF) op en vermeld erbij hoe groot en in welke kleur je het logo wilt hebben. Dan gaan wij ermee aan de slag. Mochten wij nog vragen hebben, dan nemen we eerst nog even contact met je op.

Hoe maak ik een sticker van mijn eigen tekst?

Onder het menu ‘Eigen sticker maken‘ vind je meer informatie over het laten maken van een gepersonaliseerde sticker.

Jouw gegevens

Privacybeleid

Wij vinden het van groot belang dat er zorgvuldig wordt omgegaan met persoonsgegevens. Persoonsgegevens worden door ons dan ook zorgvuldig verwerkt en beveiligd. Daarbij houden wij ons aan de eisen uit de privacywetgeving. Lees hier onze privacyverklaring.

Nieuwsbrief

Door jouw e-mailadres bij ons achter te laten ga je ermee akkoord dat wij je kunnen opnemen in ons e-mailingsysteem voor het versturen van aanbiedingen en acties.

Geen zorgen, we gaan je niet wekelijks bestoken met mailtjes. Maar af en toe hebben we een leuke actie waarvan we je op de hoogte willen brengen. Geen zin in onze nieuwsbrief? Dan kun je jezelf onderaan iedere nieuwsbrief uitschrijven.

Over ZelfBeletteren.nl

Kan ik bij jullie langskomen om te kijken?

Nee, wij zijn uitsluitend een digitale winkel en hebben geen showroom. Alles gaat dus via internet en de post.

Stickers en materiaal

Wat voor soort stickers kan ik bestellen?

ZelfBeletteren.nl levert stickers welke gesneden zijn uit volvlakfolies. Dit betekent dat een motief of logo bestaat uit één kleur. Door verschillende kleuren over elkaar heen te plakken, kunt u uw eigen logo of motief samenstellen.

Kan ik een full colour beeld bestellen?

Nee, onze stickers worden niet geprint maar uit folie gesneden. Hierdoor is het niet mogelijk om een full colour beeld te leveren. Door de verschillende stickers over elkaar te plakken, is een full color beeld wel samen te stellen.

Zijn jullie stickers ook geschikt voor buiten?

Ja, wij gebruiken kwaliteitsfolie en vinyl waar de producent tot acht jaar garantie geeft op het buitengebruik.

Kan ik jullie stickers op alle ondergronden opplakken?

Onze stickers kunnen op alle redelijk vlakke, vet en stofvrije ondergronden geplakt worden. De beste hechting vindt plaats op een vlakke en schone ondergrond. Denk hierbij aan glas, auto’s, plastic, polyester, metaal of gelakt hout.

Welke kleuren kunnen er geleverd worden?

Wij hebben een selectie gemaakt van veel gebruikte kleursoorten. Deze hebben wij standaard op voorraad en zijn hier te zien. Heb je een speciale wens? Dan kunnen wij een kleursoort voor je bestellen. Alhoewel niet alle RAL of Pantone kleuren precies te vinden zijn, kunnen we ze vrijwel benaderen. Stuur de gewenste kleur naar ons op, dan kijken wij of we een folie kunnen vinden welke geschikt is. Let er wel op dat ieder beeldscherm anders gekalibreerd kan zijn en dus een kleur anders kan weergeven.

Hebben de stickers een ondergrond / achtervlak?

Nee, je ziet echt alleen het vinyl dat we gesneden hebben. Er zijn geen witte randen of achtergronden te zien wanneer je de sticker geplakt hebt.

Kan ik een sticker makkelijk zelf plakken?

Ja dat kun je zeker. Het is even wennen de eerste keer, maar dat is met alles zo. Bij je bestelling ontvang je een instructieflyer waarop stap voor stap staat hoe je een sticker kunt aanbrengen. Hier vind je ook alle stappen online.

Wat is de levertijd?

Ons streven is om alle bestellingen de volgende werkdag met de post mee te sturen. Wij zijn echter ook afhankelijk van de leveranciers die jouw bestelling bezorgen.

Kan ik stickers terugsturen?

Dit is helaas niet mogelijk. Wij produceren de stickers per bestelling om zo de beste hechting te garanderen. Wij nemen daarom geen stickers retour.