De op deze website genoemde prijzen zijn gebaseerd op juist en compleet aangeleverde bestanden. Alleen wanneer je een juist bestand aanlevert kunnen wij aan de slag met jouw bestelling.

Vector-bestanden

Onze folie’s / vinyl worden gesneden op basis van vector-bestanden. Dit zijn lijnbestanden welke te openen zijn in een programma als Adobe Illustrator. Het is dus niet mogelijk om foto’s of pixelbestanden te snijden.

Voorbeelden van vector-bestanden zijn:
– .ai
– .eps
– .svg
– .pdf

Controleer je bestanden door in Illustrator de sneltoestcombinatie ‘cmd + y’ in te voeren. Je krijgt nu een voorvertoning van alle lijnen. Bestanden met pixels zoals bijvoorbeeld foto’s zijn niet geschikt om te snijden.

Kleuren

Onze sticker worden gesneden uit volvlak folie’s. Let er dus op dat u logo’s of illustraties ook als volvlak aanlevert. Een verloop kunnen wij niet snijden, wij zullen dus een kleur voor je moeten kiezen. Door volvlak kleuren te gebruiken voorkom je dat de verkeerde kleur gebruikt wordt.

Kom je er zelf niet uit?

Geen paniek, wij kunnen je uiteraard helpen. Stuur ons zoveel mogelijk informatie op via info@zelfbeletteren.nl. Wij kijken naar jouw wensen en nemen vervolgens contact met je op over de mogelijkheden en de eventuele meerprijs voor het maken van jouw sticker.