Een kindje gekregen? Bestel nu een geboortesticker

Je hebt een kindje gekregen en dat mag ie-de-reen weten! Wij helpen je hier graag bij middels onze lieve geboortestickers. Plak een vrolijke en persoonlijke geboortesticker op je raam en iedereen is meteen op de hoogte van het heugelijke nieuws. Heb je een jongen, een meisje of een tweeling gekregen? Bekijk hieronder een aantal opties of bekijk hier alle mogelijkheden!

Geboortesticker jongen

Vier de komst van jouw kleine stoere man met een geboortesticker voor jongens. Plak een sticker mét of zonder naam op jouw raam of deur en laat iedereen weten dat er een jongetje is geboren. Geef bij een bestelling van een geboortesticker met naam door welke naam wij moeten gebruiken. Alle jongensstickers zijn verkrijgbaar in stoere kleuren!

geboortesticker jongen
Geboortesticker meisje

Verwelkom jouw lieve prinsesje met een geboortesticker voor meisjes op het raam of de voordeur! Ook voor meisjesstickers verkopen wij varianten met en zonder naam. Hierbij geldt uiteraard ook dat je bij een bestelling van een sticker met naam de gewenste naam in het opmerkingenvak kunt doorgeven. Deze zullen wij dan in de desbetreffende sticker plaatsen.

geboortesticker meisje

Geboortesticker tweeling

En ook aan alle tweelingen die worden geboren is er gedacht. Naast de geboortestickers voor jongens en meisjes verkopen wij namelijk ook tweeling geboortestickers. Maak de sticker extra persoonlijk door de namen aan ons door te geven en of het om twee jongens, twee meisjes of een jongen en een meisje gaat.

geboortesticker tweeling

Materialen en afmetingen

Wij maken gebruik van hoogwaardig vinyl en kwaliteitsfolie waardoor de stickers gemakkelijk aan te brengen zijn. Tevens zijn deze waterbestendig en laten ze na verwijdering geen zichtbare sporen na. Alle bedrijfsstickers kunnen op een redelijk vlakke, vet- en stofvrije ondergrond geplakt worden. De beste hechting vindt plaatst op vlakke ondergronden als glas, plastic, polyester, metaal of gelakt hout. Je bepaalt zelf de afmetingen en hebt de keuze uit verschillende kleuren!

Heb je vragen?

Wil je een bestelling doen maar heb je nog een vraag? Neem gerust contact met ons op via het contactformulier. Wij reageren zo spoedig mogelijk!