GEBRUIK STICKERS OP KANTOOR OF IN JE WINKEL

Stickers op kantoor of in je winkel zijn vaak erg handig om een boodschap over te brengen aan collega’s, bezoekers of klanten. Voordat iemand de vergaderruimte betreedt, ‘eerst even kloppen’ of breng alle voorbijgangers van jouw winkel op de hoogte van de aankomende sale. Naast de professionele uitstraling die de bedrijfsstickers van ZelfBeletteren.nl hebben, nemen ze ook geen extra ruimte in. Kortom: bedrijfsstickers zijn effectief en gunstig.

Kantoorstickers

Op kantoor kunnen stickers erg goed van pas komen. Denk aan een grote sticker met “Kloppen a.u.b.” op de deur of het raam van een vergaderruimte. Niemand zal meer een belangrijke vergadering zonder aankondiging binnenlopen. Of staan er constant fietsen voor jouw bedrijfspand? Laat mensen met een sticker weten dat zij er geen fietsen mogen plaatsen. En de bekende scrumbord sticker is ontzettend handig voor het verdelen van de taken binnen jouw team. Plak hem op een white board of een glasplaat en vul dagelijks of wekelijks in met een whiteboardmarker. Staat jouw bedrijfspand te huur of te koop? Alles is mogelijk! Bekijk hier het aanbod van onze kantoorstickers.

kantoorstickers bestellen scrumbord

Winkelstickers

Werk jij in een winkel en wil je alle voorbijgangers op de hoogte brengen van de uitverkoop? ZelfBeletteren.nl verkoopt veel verschillende sale stickers. Of heb je op diverse items in jouw winkel een bepaald aantal procent korting? Plak deze handige sticker op de labels om dit extra te benadrukken. Wijs winkeldieven op het feit dat je jouw winkel beveiligd met camera’s. En zoek je versterking in de winkel? Plak de sticker ‘Wij zoeken een nieuwe collega’ op het raam en je hebt binnen no time een nieuwe collega gevonden!

sticker percentagekorting

TIP: plak op de deur of het raam van jouw winkel onze openingstijden sticker. Geef bij je bestelling duidelijk door op welke tijdsstippen je winkel geopend is, en wij maken jouw sticker op maat!

sticker openingstijden

Materialen en afmetingen

Wij maken gebruik van hoogwaardig vinyl en kwaliteitsfolie waardoor de stickers gemakkelijk aan te brengen zijn. Tevens zijn deze waterbestendig en laten ze na verwijdering geen zichtbare sporen na. Alle bedrijfsstickers kunnen op een redelijk vlakke, vet- en stofvrije ondergrond geplakt worden. De beste hechting vindt plaatst op vlakke ondergronden als glas, plastic, polyester, metaal of gelakt hout. Je bepaalt zelf de afmetingen en hebt de keuze uit verschillende kleuren!

Heb je vragen?

Wil je een bestelling doen maar heb je nog een vraag? Neem gerust contact met ons op via het contactformulier. Wij reageren zo spoedig mogelijk!